Muutto Helsinkiin ja uudet treenikuviot

Niinhän se syksy koitti ja samalla muutto takaisin Helsinkiin. Olemme viimeisen 1,5 vuoden aikana muuttaneet 4 kertaa, josko tämä nyt taas hetkeksi riittäisi. 🙃 Useasti muuttamisessa on se hyvä puoli, että lenkkimaastot vaihtuvat tiheään ja samalla sitä saa aina vähän uutta pontta elämään muutenkin kun ”pääsee” säännöllisesti järjestelemään tavaransa ja karsimaan joukosta ylimääräisen roinan. Tällä kertaa kotimme löytyi Munkkiniemestä. Munkkaa parempaa sijaintia ulkoilulle ei oikein voi Helsingistä löytää: Lähellä on niin Keskuspuisto, Seurasaari, Hietsu, Laajalahti kuin monet muutkin lenkkipolut.

Kotinurkkien lenkkimaastoja katsastamassa.

Jotta triathlonin treenaaminen ei jäisi vain yksin puurtamiseksi, ilmottauduin Triathlon Suomen aloittelijoiden ryhmään. Nyt on siis treeniseuraa tiedossa täksi syksyksi ja samalla toivon mukaan tulee opittua lajin saloja kokeneempien harrastajien valvovan silmän alla. Olen treeniporukasta niin innoissani, koska vaikka ”yksilöurheilijana” olenkin tottunut puurtamaan yksin, on aivan sairaan kiva (oikeastaan ensimmäistä kertaa elämässäni) päästä treenaamaan porukassa.

Treeniryhmä aloitti tällä viikolla. Treeniryhmän kanssa on joka viikko sekä pyöräily- että juoksutreenit. Lisäksi joka toinen viikko on uinti. Näiden lisäksi on erillisiä treenejä kuten pitkistä, lihaskuntoa, liikkuvuutta, mäki- ja porrastreenejä jne. Ryhmässä toivon mukaan saa myös vertaistukea, koska muutkin ryhmässä ovat keltanokkia lajissa. Myöskään mitään kuntovaatimuksia ei ollut, eli toivon mukaan ryhmässä on muitakin puuskuttajia kuin allekirjoittanut. 🙈

Treeniryhmän ensimmäisellä kerralla oli juoksua. Alun infon jälkeen lämmittelimme erilaisilla drilleillä ja sitten siirryimme stadionille. Stadionilla oli vuorossa vauhtileikittelyä: 3 x 10 minuuttia juoksua niin, että 10 minuutin aikana vuorotellen ensin 400m lujaa (vauhtikestävyysalueella) ja sitten 400m rauhassa (peruskestävyysalueella) ja sitten taas lujaa ja niin edelleen kunnes tuli se 10 minuuttia täyteen. Huhhuh, kuulostaa ehkä helpolta mutta kyllä tuli hiki 😅 Treenin jälkeen jalat oli kyllä sen verran puhki, että varmasti tuntuu vielä parinkin päivän jälkeen. Nyt vaan innolla seuraaviin treeneihin, tää on just sitä mitä olen arkeeni toivonutkin!

Jouksutreenit kulki 🙌

Tsemppiä alkavan syksyn treeneihin just sulle ✨

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: