Pyöräilyn täyteinen toukokuu

Pyöräilyssä on parasta ystävien kanssa tehdyt lenkit, joissa ihaillaan maisemia, vaihdetaan kuulumisia ja hehkutetaan kuinka kivaa se pyöräily oikein onkaan. Tälläisiä lenkkejä mahtui useampikin toukokuulle, joista pisimpänä Suvin kanssa tehty 50 km lenkki Nurmijärveltä Hyvinkäälle ja takaisin. Aloitimme Suvin kanssa samaan aikaan TriathlonSuomen aloittelijoissa ja Suvi treenaa tällä hetkellä puolimatkan triathlonkisoihin tälle kesälle. Niin ylpeä hänestä ja toivottavasti pääsen joihinkin kisoihin Suvia kannustamaan! 🤩

Suvin kanssa lenkillä Nurmijärven lähimaisemissa.

Toukokuun aikana ajanhallinnallisista syistä muut lajit jäi aika minimiin. Kerran tai kaksi taisin hölkötellä jonkun lenkin. Koiran kanssa tietysti kävelin joka päivä jonkin mittaisen lenkin. Myös hevosen selässä kävin viikottain. Uimassakin tuli käytyä muutama kerta vähän muistelemassa miltäs se vesi oikein tuntuukaan ennen avovesikauden alkua. Juoksu on kyllä sellaista pakkopullaa, etten oikein tiedä miten saisin itseni siihen motivoitua. Mielummin istuisin muurahaispesässä kun lähtisin juoksulenkille ja sen takia niitä lenkkejä aika vähän onkin.. Onko olemassa Swim-Bike -lajeja? Kaverin puolesta kyselen. 😅

On kuulemma ihan mun värinen pyörä.
Aamut on parhaita pyöräilyhetkille. Teillä on rauhallista ja pieni sumu luo tunnelmaa.
Renkaan vaihtoa harjoittelemassa. Ei se niin vaikeaa ollutkaan kuin olin ajatellut 😅
Lisää aurinkoisia pyöräilypäiviä myös kesäkuulle kiitos!

Aurinkoisia kesälenkkejä kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: