Karanteeniarkea

Muutto takaisin Suomeen: Done. Muuttaminen on aina stressaavaa ja korona toi siihen omat pienet mausteensa. Tavaraa oli kertynyt niin paljon, että jouduimme tulemaan Ruotsista Suomeen kahdessa erässä: Otto lentäen lätkäkassien kanssa ja minä Hugon kanssa täyteen ahdetulla autolla. Jotta pääsi edes nousemaan laivaan, oli oltava dokumentti negatiivisesta koronatestistä. Testitulos katsottiin pariinkin kertaan ja vielä Suomen puolella on mentävä uuteen testiin 72 tunnin jälkeen maahantulosta. Kävin kauden aikana Suomessa pari kertaa ja joka kerta on ollut eri ohjeistukset testien ja karanteenien kanssa, joten matkustaja saa tosissaan itse selvitellä, että mitkä säännökset ovat voimassa juuri minun kohdallani. No mutta, karanteenissa on ainakin aikaa itselleen, koska treenamista omissa oloissahan ei ole kielletty! Se hyvä puoli täällä ”metsässä” asuessa on, että voi ulkoilla karanteenista huolimatta, sillä harvoin lenkillä tulee ketään vastaan.

Ei ole ruuhkaa Hämeenlinnan lenkkeilyreiteillä.

Karanteenissa kun ei oikein ole mitään tekemistä, niin aloitin ehkä vähän liian innoissani. Ensimmäisten 3 päivän aikana pyöräilin, kävin muutaman kerran juoksemassa ja tein myös lyhyitä kehonpainotreenejä olkkarin matolla. Kehonhuolto unohtui kokonaan ja se kostautui heti karanteenipäivänä nro 4: Selkäni meni totaalisesti jumiin laittaessani housuja jalkaan. Kyllä, laittaessani housuja jalkaan. En ole vähään aikaan tuntenut itseäni näin vanhaksi ja raihnaiseksi. 😅 Koko viikonloppu on mennyt selkää parannellessa ja kipulääkkeitä syödessä. Oireet ovat hyvin samankaltaisia kuin välilevyn pullistumassa, mutta paljon lievempiä. Näitä samoja jumeja minulle tulee aina välillä, kun innostun treenaamaan liikaa ja unohdan kehonhuollon. Aiemmin oireet ovat menneet muutamassa päivässä ohi, kun lopetan hetkeksi treenaamisen ja syön lyhyen kuurin lihasrelaksantteja. Toivotaan, että se auttaa tällä(kin) kertaa! 🤞 Tämä oli jälleen kerran hyvä muistutus siitä, että vaivaisen ihmisen pitää pitää liika treeni-into kurissa ja huolehtia kehonhuollosta, muuten treenit loppuvat hyvin lyhyeen.

Leppoisa after work -pyöräily Parolaan ja takaisin.

Maanantaina edessä toinen koronatesti ja sen ollessa (toivottavasti) negatiivinen, pääsen jatkamaan normaalia arkea. Ensimmäisenä ”hankintalistalla” on uudet, kunnolla vaimennetut lenkkarit ja salijäsenyys. Lisäksi uusi pyöräni saapuu Saksasta toivon mukaan ensi viikolla, joten pääsen testiajolle ensi viikolla! Paljon kivaa siis tiedossa, kunhan vain ensin selvitään koronatestistä ja selkävaivoista.

Lähimetsässä koko perheen kanssa.

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: