Ilmoittautuminen ensimmäiseen triathloniin: check!

Sairastin viime viikolla ihanan kombon vatsatautia ja kuumetta ja siitä palautumiseen on mennyt kauemmin kun osasin odottaa. En muista hetkeen olleeni yhtä huonossa kunnossa, mutta onneksi se on nyt takana päin. Olo oli vielä alkuviikostakin sen verran heikko, että treenit oli aloitettava taas kerran rauhaksilteen. Treenannut olen joka päivä, mutta tehot olen pitänyt kurissa. Harmittaa, että taas lähdetään pari askelta taaempaa kuin ennen sairastelua.. Tuntui, että ennen sairastelua sain treenivauhdin päälle ja yli 40 kilsan pyörälenkitkään eivät oikein tuntuneet missään. Välillä turhauttaa ja motivaatiokin on koetuksella kun vastaan tulee säännöllisesti esteitä, jotka hidastavat edistymistä.

Pyörälenkkeihin kuuluu tietty kahvitauot Hämeen ihanissa maalaiskahviloissa. Tällä kertaa Tiirinkoskella.

Jotta motivaatio säilyisi ja tavoite pysyisi kirkkaana mielessä, uskaltauduin ilmoittautumaan elämäni ensimmäiselle triathlonille! Ilmoittauduin 11.8. järjestettäviin Hauhon jokamiestriathloniin, jossa uidaan 200m, pyöräillään 10 km ja juostaan 3 km. Jännittää jo nyt, miten vaihdot ja ruuhkassa uiminen onnistuu. 🙈 En edes vielä tiedä mitä pukea triathlonille ja millä varusteilla kannattaa mikäkin matka mennä. Onneksi tässä on vielä aikaa harjotella ja oppia uutta. Vinkkejä otetaan vastaan!

Sadetta pakoon kuntosalille.

Viikonloppuna lähdemme ystäväpariskunnan kanssa pyöräilemään Pirkanmaalle. Kesän ensimmäinen yön yli pyöräreissu siis luvassa. Pyörän selässä reissaaminen on niin ihanaa ja maisemien tunnelmiin pääsee niin erilailla kuin jos kiertelisi autolla. Suosittelen kaikkia kokeilemaan ensi kesänä! Ihan jo päiväreissu naapurikuntaan jäätelölle antaa upeita pyöräilyelämyksiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: