Nightingale terveysindeksi – kolmas ja viimeinen mittaus

Nightingale terveysindeksi nro 3

Pysyminen ruokavaliossa ja aktiivisuuden tasainen lisääminen näkyy nyt myös tuloksessa! Tulokseni nousi ensimmäistä kertaa tasolle Hyvä. Samalla myös kaikki arvot nousivat hieman, paitsi sydämen ikä tippui taas hieman. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että kolesterolitasapaino nousi vihdoinkin punaiselta selkeästi keltaiselle. Sukurasite on taustalla kolesteroliarvon takana ja olin jo melkein luovuttanut, että se nyt ei ainakaan parane, mutta vielä mitä! Taas kerran hyvä muistutus siitä että elintapojaan muuttamalla voi tehdä hyviä asioita terveydelleen vaikkei ne ulospäin näkyisikään (esimerkiksi painon putoamisena).

Tulokseni kehittyi tasaisesti koko vuoden aikana kun jaksoin tehdä pieniä muutoksia. Ja muutokset olivat todellakin pieniä – en koe että levitteen muuttaminen Beceliksi olisi mitenkään rajoittanut syömistäni. Hiljaa mielessäni toivoin kun ensimmäisen mittauksen tulokset olin saanut, että saisin tuloksen nousemaan 80. Ja siihen tavoitteeseen pääsin!

Nightingale terveysindeksi yllätti odotukseni. Mittauksissa oli todella helppo käydä ja tulokset tulivat yleensä Terveystalon sovellukseen parissa päivässä. Tulosta oli mielenkiintoista tonkia sovelluksessa ja eri osioihin vaikuttuviin arvoihin pääsi sukeltamaan kansantajuisesti. Plussaa myös siitä, että sovellus antoi selkeitä toimintaohjeita, miten parantaa omaa lukuaan. Sovelluksesta löytyi myös eri tarpeisiin räätälöityjä ruokavalioita ihan resepteineen ja näin muutoksen tekeminen omaan arkeen oli tehty mahdollsimman helpoksi. Siitä annan myös plussaa, että mittauksia oli useampi ja näin pääsi seuraamaan miten oma terveysindeksi muuttuu omien elämäntapojen myötä. Mietin jo, että ennenkuin täytän 40 voisin käydä vastaavassa mittauksessa uudestaan ja samalla näkisin mihin eri arvot ovat muuttuneet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: